Értékesítés:

Egy új, vagy használt számítógép, laptop, számítógép tartozék vagy egyéb informatikai eszköz beszerzésekor a legfontosabb az előzetes, részletes egyeztetés. Sokan beleesnek abba a hibába,, hogy először megveszik a számítógépet, laptopot és utána próbálják céljaiknak megfelelőre alakítani, pl. szoftverek, vagy hardveres kiegészítők vásárlásával. Ezzel a módszerrel az a probléma, hogy sok esetben olyan funkciókért is fizetünk, melyekre nincs szükségünk, másrészt a számítógép, laptop nem tartalmaz mindent, amire szükségünk van. A megfelelő kiegészítők utólagos beszerzése pedig újabb költséget jelent. Nálunk a célok felmérése minden esetben megelőzi a megfelelő számítógép, akár PC, akár laptop kiválasztását. Így Ön pontosan olyan funkciókkal rendelkező eszközt kap, amire szüksége van és nem fizet felesleges dolgokért. Másmilyen gépre van szüksége egy fiatalnak, aki online játékokkal játszik, és másmilyenre annak, aki munkára használja a gépet, esetleg csak internetezik rajta.

Gyakran előfordul, hogy számítógép bővítéssel-fejlesztéssel kapcsolatban keresnek meg minket. Ez esetben is szem előtt tartjuk, hogy melyik megoldás szolgálja hosszabb távon az Ön érdekeit leginkább. Egy fejlesztés csak akkor éri meg, ha a későbbiekben is kielégítő eredményt nyújt Önnek.
Használt számítógép eladásánál még jobban fontosabb, hogy személyre szabottan válasszuk ki a gépet, hiszen egy irodai célokra alkalmas computer csalódást okozhat egy kamasznak aki leginkább játszani szeretne. Napjainkban használt gép esetén alapfeltétel, hogy a Win7 fusson rajta, enélkül pár hónap múlva újra költenie kell rá, ha használni akarja. Tőlünk vásárolt géppel ez a probléma nem áll fenn, használt számítógépeinkre öt hónap garanciát vállalunk, igény esetén a gépet otthonába vagy az irodába szállítjuk, beüzemeljük.