A szerviz:

Legyen az bármilyen számítógép, PC vagy laptop, közös jellemzőjük, hogy időnként probléma adódik velük. Minket választva Ön többféle szerviz közül választhat

Az egyik a helyszini szerviz, amennyiben a probléma otthonában megoldható. Ennek időpontját Önnel közösen határozzuk meg, általában hétköznap 9:00 és 13:00 óra között, vagy este 18:00 óra után. Amennyiben Önnek a hétvége jobban megfelel lehetőség van a kiszállász hétvégére ütemezni, előzetes telefonos megbeszélés alapján.
Kiszállást vállalunk Hajdúböszörmény és Debrecen vonzáskörzetében

Telephelyünkön, (Hajdúböszörmény, Korvin krt 56) hétköznap 14:00 és 18:00 óra közt kereshet fel minket személyesen.
Kisebb szerelés esetén azt azonnal elvégezzük, nem kell várnia. Az apróbb, pár perc alatt megoldható javítás, beállítás általában ingyenes: Két kattintásért nem kérünk pénzt.

Amennyiben a probléma komolyabb, a javítást csak gondos egyeztetés után végezzük el, messzemenőkig figyelembe véve az Ön lehetőségeit, igényeit. Célunk, hogy megtaláljuk azt a megoldást amely Önnek a legjobb.

Szervizünkben vállaljuk bármilyen számítógép javítását,karbantartását, legyen az asztali gép vagy laptop.A javítás során folyamatosan tájékoztatjuk Önt a felmerülő lehetőségekről.
Ha Önnek úgy kényelmesebb a kész gépet házhoz szállítjuk és beüzemeljük.
Hívjon, hogy hamar megoldódjon a problémája:

06-20-525-17-09